Opvouwbare boot

Premium kwaliteit pvc en hypalon
Marine proof en gecoat aluminium
Uniek design van het onderwaterschip

Voor een opvouwbare boot komt u langs in onze showroom in Sliedrecht, nabij Dordrecht. Een opvouwbare boot is handig als u beschikt over een grotere motorboot en u kleine tochtjes wilt maken door een mooi natuurgebied of tijdens het beoefenen van watersportactiviteiten. Bij ons in de showroom vertellen we u graag meer over ons aanbod aan opvouwbare boten, zoals een boot van aluminium of een opbouwbare RIB boot. Wat uw wensen ook zijn voor uw water(sport)-activiteiten, ons personeel zal u vol passie adviseren. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt voor de aanschaf van een opvouwbare RIB boot.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk hier ons assortiment boten

Kies voor een opvouwbare RIB boot of een ander model van aluminium

In tegenstelling tot een RIB boot is een opvouwbare boot van aluminium gemakkelijk om op te bergen. In het winterseizoen kan het voorkomen dat u uw opvouwbare boot minder vaak gebruikt op het water dan tijdens de warmere dagen. Het is dan makkelijk dat u uw boot kunt opvouwen en kunt opbergen in bijvoorbeeld uw garage of opslaglocatie van uw watersportonderneming. In ons assortiment bieden we verschillende uitvoeringen aan die voldoen aan al uw wensen. Zo hebben we modellen met een aluminium bodem en hebben we instapmodellen voor dagelijks gebruik. Het model met een aluminium bodem is makkelijk op te bouwen. Voor onze mooie modellen komt u langs in onze ZAR bootwinkel. Ook kunt u bij ons langskomen als u op zoek bent naar een RIB speedboot.

rubberboot

Neem contact op voor meer informatie

Als u graag meer informatie wilt over een opvouwbare boot van aluminium of een opvouwbare RIB boot, kunt u altijd ons telefonisch bereiken via 06 43 15 89 13. Langskomen in onze showroom is uiteraard ook mogelijk. Zo ziet u meteen de verschillende modellen die we in ons assortiment hebben. Voor meer informatie is het ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen of te mailen naar info@alblaswatersport.nl. Als u een offerte wilt aanvragen kunt u dit per mail of via het contactformulier ook aanvragen.

Offerteaanvraag
Toegevoegd aan offerteaanvraag
We hebben nog geen zoekresultaten gevonden.
Categorieën
Producten