RIB speedboot

Premium kwaliteit pvc en hypalon
Marine proof en gecoat aluminium
Uniek design van het onderwaterschip

Wilt u een RIB speedboot aanschaffen voor het beoefenen van verschillende watersporten? Bij Alblas Watersport, gevestigd in Sliedrecht vlak bij Rotterdam, adviseren wij u graag over de juiste RIB speedboot die voldoet aan al uw wensen. Alblas Watersport is ontstaan vanuit de passie voor watersport. Deze passie hebben we besloten om te zetten in een onderneming waarbij service en kwaliteit op de eerste plaats staan als u langskomt voor de aanschaf van een RIB speedboot of een van onze andere modellen.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk hier ons assortiment boten

 

Met uw RIB speedboot genieten van de wateren in en rondom Rotterdam

Als u in het bezit bent van een mooie RIB speedboot, kunt u genieten van snelle tochten over de Maas in Rotterdam. Een RIB rubberboot uit ons assortiment staat voor een goede kwaliteit. De boten worden ontworpen in Italië en worden vervaardigd van de beste materialen. Bovendien bent u verzekerd van een veilig product als u een RIB speedboot aanschaft bij onze showroom in de buurt van Rotterdam. Ontvangt u graag advies over de diverse mogelijkheden en aanvullende opties? Wij helpen u graag in onze ZAR botenwinkel. Onze verkoopspecialist geeft u graag meer informatie over de verschillende modellen.

rubberboot

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bezoek onze showroom nabij Rotterdam voor persoonlijk advies over de aanschaf van een RIB speedboot. Ons team voorziet u graag van meer informatie over het aanbod en de mogelijkheden. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 06 43 15 89 13. Daarnaast kunt u uw vragen stellen via het contactformulier of e-mailen naar info@alblaswatersport.nl. We kijken uit naar uw komst!

Offerteaanvraag
Toegevoegd aan offerteaanvraag
We hebben nog geen zoekresultaten gevonden.
Categorieën
Producten