ZAR Mini RIB

Voor een ZAR RIB boot moet u bij Alblas Watersport uit Sliedrecht, nabij Dordrecht zijn. We helpen u in onze showroom graag verder met al uw wensen. Onze specialist zal u voorzien van alle informatie die u nodig heeft. Wij hebben een enorme passie voor watersport, daarom delen we onze kennis en expertise graag met onze klanten.

Verschillende ZAR RIB boot modellen

Als een ZAR RIB boot wilt kopen heeft u heel wat keuze. De ZAR Mini RIB-lijn heeft twee versies. RIB LITE en RIB DL met dubbele bodem en bow locker. In de RIB 8 en RIB 9 past een brandstoftank van 12 liter. In de RIB 10-12 past een 24l brandstoftank in de bow locker. De RIB LITE modellen zijn geoptimaliseerd in het gewicht door het ontbreken van de bow locker en de dubbele vloer. Naast deze modellen hebben we nog veel meer soorten boten. Bent u opzoek naar een opvouwbare boot? Wij beschikken ook over mooie opvouwbare boten, zodat u hem ook gemakkelijk op kunt bergen.

Neem contact op voor meer informatie.

Voor meer informatie over een ZAR RIB boot kunt u contact opnemen met behulp van ons contactformulier. Als u liever een medewerker aan de telefoon spreekt kunt u ook bellen naar ons. We zijn te bereiken op 06 43 15 89 13. U mag ook uw vraag op de mail zetten. Wij zullen na ontvangst zo snel als mogelijk op uw bericht reageren. Als u graag een offerte wenst, kunt u deze ook aanvragen via ons contactformulier, telefonisch of de mail.

Offerteaanvraag
Toegevoegd aan offerteaanvraag
We hebben nog geen zoekresultaten gevonden.
Categorieën
Producten