Kleine rubberboot

Premium kwaliteit pvc en hypalon
Marine proof en gecoat aluminium
Uniek design van het onderwaterschip

Alblas Watersport uit Sliedrecht is u graag van dienst bij de aanschaf van een kleine rubberboot. Ons snelgroeiende watersportbedrijf met een jonge ondernemer aan het roer is gevestigd in Sliedrecht, nabij Dordrecht. De passie voor watersport stroomt door heel ons bedrijf. In ons assortiment vindt u daarom uitvoeringen van rubberboten en andere watersportboten van de hoogste kwaliteit. Bezoek onze showroom voor persoonlijke service en advies op basis van uw wensen. Zo vindt u de ideale kleine rubberboot voor uw watersportactiviteiten.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk hier ons assortiment boten

 

Een kleine rubberboot door u samengesteld

We hebben een ruim assortiment aan rubberboten. De kleinste modellen uit ons aanbod hebben een beginnende lengte van ongeveer twee meter. Uiteraard beschikken we ook over grotere boten. De maten variëren tussen de twee en de zes meter. Het is mogelijk om bij ons uw kleine rubberboot zelf samen te stellen. Zo kiest u zelf of uw boot beschikt over bijvoorbeeld een boegkussen of een zwemtrap. Naast de standaardmodellen heeft u bij ons ook de keuze voor een ZAR rubberboot. Voor een opvouwbare boot kunt u bij ons ook terecht.

rubberboot

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

Als u graag meer informatie ontvangt over de aanschaf van een kleine rubberboot voor watersport of over de verschillende modellen die wij verkopen, benadert u ons via het contactformulier. Als u liever iemand telefonisch spreekt voor meer informatie, belt u naar 06 43 15 89 13. U kunt ook uw vragen naar ons e-mailen, we proberen deze dan zo snel als mogelijk te beantwoorden. E-mailen kan naar info@alblaswatersport.nl.

Offerteaanvraag
Toegevoegd aan offerteaanvraag
We hebben nog geen zoekresultaten gevonden.
Categorieën
Producten