Rubberboot kopen

Premium kwaliteit pvc en hypalon
Marine proof en gecoat aluminium
Uniek design van het onderwaterschip

Wilt u graag een rubberboot van professionele kwaliteit kopen in de omgeving van Rotterdam? Het team van Alblas Watersport uit Sliedrecht, nabij Dordrecht, helpt u aan het juiste advies voor de aankoop van uw rubberboot. Wij zijn een jong, snelgroeiend bedrijf. Samen met u delen we dezelfde passie: watersport. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Als u bij ons een rubberboot wilt kopen waarmee u in de omgeving van Rotterdam wilt gaan varen, zoeken we samen naar de beste optie.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk hier ons assortiment boten

Met ons advies een mooie rubberboot kopen

In onze rubberboot showroom hebben we een ruim assortiment aan geweldige boten staan. Tijdens uw bezoek aan onze showroom nabij Rotterdam, stelt u een rubberboot samen die u tegen een aantrekkelijke aanschafprijs kunt kopen. Met uw op maat gemaakte boot kunt u heerlijk genieten op het water. Onze ZAR rubberboten hebben een mooi, uniek Italiaans design. Daarnaast bent u ook verzekerd van een compleet afgewerkte rubberboot als u deze bij ons gaat kopen in regio Rotterdam. Ook zijn onze modellen marine-proof en zijn ze gefabriceerd van hoogwaardig gecoat aluminium. In ons assortiment vindt u daarnaast verschillende RIB boten. Zo verkopen we ook RIB boten met een stuurconsole. Bezoek onze showroom voor persoonlijk advies of bezoek de webshop voor een online aanbod aan watersportartikelen.

rubberboot

Koop bij ons uw rubberboot

Bij ons kunt u terecht voor het kopen van uw rubberboot in de omgeving van Rotterdam. Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier. Met dat formulier kunt u ook een offerte aanvragen. Het is ook mogelijk om ons te bellen. We zijn te bereiken op 06 43 15 89 13. U kunt ons ook bereiken via e-mail: info@alblaswatersport.nl. We kijken ernaar uit u te voorzien van de juiste service.

Offerteaanvraag
Toegevoegd aan offerteaanvraag
We hebben nog geen zoekresultaten gevonden.
Categorieën
Producten