ZAR boot kopen

Premium kwaliteit pvc en hypalon
Marine proof en gecoat aluminium
Uniek design van het onderwaterschip

Bij Alblas Watersport uit Sliedrecht kunt u uw ZAR boot kopen in de omgeving Dordrecht en Rotterdam. Dit bedrijf waarvan wij exclusief dealer zijn in Zuid-Holland is gespecialiseerd in het fabriceren van RIB boten en opvouwbare boten. Als u een ZAR boot gaat kopen, kiest u voor kwaliteit en een prachtig mooi design. De boten zijn stuk voor stuk ontworpen in Italië en beschikken dus over een hoogwaardig Italiaans design. Bij Alblas vinden we kwaliteit zeer belangrijk en daarom kiezen wij voor ZAR in ons assortiment. Ontdek de mogelijkheden voor het aanschaffen van een ZAR boot bij onze showroom nabij Dordrecht in regio Rotterdam.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk hier ons assortiment boten

 

Uw ZAR boot kopen bij dé specialist in regio Dordrecht en Rotterdam

Ons team staat voor u klaar als u een ZAR boot wilt kopen. In onze showroom hebben we een ruim assortiment ten toon gesteld met verschillende uitvoeringen en extra opties. Onze specialist adviseert u graag over de verschillende ZAR Mini-modellen die we hebben staan. Als u graag dagjes vaart kunt u heerlijk genieten in een ZAR rubberboot. Ook kunt u met een ZAR boot de prachtige omgeving van Rotterdam en Dordrecht ontdekken. Zo vaart u gemakkelijk naar nationaal park De Biesbosch. Hier kunt u heerlijk vertoeven op het water. Wilt u graag meer zien? Dan gaat u met uw ZAR boot naar Rotterdam en vaart u door de haven of door het centrum van Rotterdam. Bezoek onze ZAR bootwinkel voor persoonlijk advies gebaseerd op uw budget en wensen.

rubberboot

 

Neem contact met ons op voor uw aankoop

Wilt u bij ons uw ZAR boot kopen? Bekijk dan het aanbod en geniet van het varen in de omgeving van Rotterdam en Dordrecht. Als u graag een mooie boot wilt of u wilt graag meer informatie hierover kunt u altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. U kunt ook bij ons een offerte aanvragen, zet uw wensen op de mail naar info@alblaswatersport.nl. Wij voorzien u dan graag van informatie. Als u liever iemand telefonisch spreekt, belt u naar 06 43 15 89 13.

Offerteaanvraag
Toegevoegd aan offerteaanvraag
We hebben nog geen zoekresultaten gevonden.
Categorieën
Producten