Opvouwbare boot

Premium kwaliteit pvc en hypalon
Marine proof en gecoat aluminium
Uniek design van het onderwaterschip

Bij Alblas Watersport uit Sliedrecht, nabij Dordrecht, bieden we een prachtig assortiment aan RIB boten aan. Net als voor u is watersport onze passie. Onze showroom stelt daarom een aantal hoogwaardige boten aan waarmee u heerlijk kunt varen of watersport kunt beoefenen in de omgeving van Rotterdam of Dordrecht of elders in het land. Bij ons staat service en kwaliteit op de eerste plaats en dat merkt u aan onze service tijdens uw bezoek aan onze showroom. Ontdek ons aanbod aan RIB boten of laat ons u adviseren over de diverse mogelijkheden.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk hier ons assortiment boten

Wij verkopen verschillende RIB boten nabij Rotterdam en Dordrecht

Wij verkopen verschillende modellen RIB boten. Als watersportzaak die gespecialiseerd is in rubberboten, vinden we het belangrijk dat u met een gerust hart het water op kunt. Daarom zorgen wij als klanten een RIB boot kopen de boot helemaal in orde is en klaar voor een behouden vaart. De RIB boten die we hebben in onze showroom in de omgeving van Rotterdam en Dordrecht zijn stuk voor stuk allemaal mooi afgewerkte RIB boten met een Italiaans design. Met een ZAR RIB boot glijdt u over het water en kunt u genieten van de mooie wateren en natuurgebieden.

Waarom kiezen voor RIB boten bij ons nabij Rotterdam en Dordrecht?

Als klanten bij ons een RIB boot kopen, kiezen zij voor kwaliteit. Ten opzichte van een rubberboot, hebben RIB boten een verharde bodem, meestal gemaakt van polyester of aluminium. Als u bijvoorbeeld moet varen over de wildere wateren van Rotterdam zijn RIB boten hier het meest geschikt voor. De boot heeft een goede wendbaarheid en maneuvreert zich gemakkelijk over de wateren. Bent u van plan om nog sneller over het water te varen? Dan is een RIB speedboot wellicht de juiste keuze is voor uw situatie. Vertel ons uw wensen en wij voorzien u graag van deskundig advies.

rubberboot

Neem contact met ons op voor meer informatie

Als u graag meer informatie wilt over RIB boten of over de watersport in regio Rotterdam of Dordrecht kunt u altijd met al uw vragen bij ons terecht. Neem vrijblijvend contact op via ons contactformulier. Uiteraard zijn wij ook per e-mail te bereiken via info@alblaswatersport.nl en we zullen zo snel als mogelijk contact met u opnemen. Als u graag telefonisch iemand wilt spreken, dan belt u naar 06 43 15 89 13. Wij voorzien u graag van alle informatie voor als u er aan zit te denken om een RIB boot te kopen. Ook voor andere watersportzaken kunt u bij ons terecht. We beschikken over een webshop met watersportartikelen.

Offerteaanvraag
Toegevoegd aan offerteaanvraag
We hebben nog geen zoekresultaten gevonden.
Categorieën
Producten